Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиKoмпјутери, техника
-

(внесете на латиница)

-


01 <<< Претходна страна
-

Moбилни и фиксни телефони
www.balkantel.com.mk Балкантел Скопје Makedonija
www.connectel.com.mk
Коннектел-МК - Увоз, продажба и сервисирање на
телекомуникациска опрема, проектирање и инженеринг

Makedonija
www.cybercity.com.mk
Сајбер сити - VoIP: Интернет телефонија Сајбер сити - Охрид
Охрид
Makedonija
www.darvage.com.mk

Фирмата "Дарваге" д.о.о.е.л. од Скопје, работи од 1990 година,
како Генерален застапник на инофирми од Словенија и Грција,
со производна програма на козметички делови за телефонија и
компјутери, адаптери, утикачи, микроутикачи, линиски,
спирални и коаксијални кабли, микрофони, слушалки, звона,
клешти, канални кутии, телефонски апарати, телефакси и
централи "PANASONIC"


Makedonija

www.giza.com.mk

Гиза електроника - Авторизиран дилер на Моторола за
Македонија / Giza Electronics - representative for Motorola for
Macedonia
Makedonija

www.gps-infonet.com.mk Инфонет GPS - Провајдер во Македонија за GPS услуги Makedonija
www.intspace.info Интерспејс - VoIP: Евтини меѓународни разговори
www.its-sk.com.mk
ITS Telecommunication Systems - the largest provider of
telecomunications equipment in Macedonia
Makedonija
www.kukom.com.mk Куком - Картички за евтини меѓународни разговори Makedonija
www.nikofon.com.mk
Никофон - Продавница за мобилни телефони, сервис, опрема
и услуги / Nikofon - mobile communications
Makedonija
www.poraka.com.mk
Бесплатни SMS пораки - Испраќајте бесплатни SMS пораки на
над 50 GSM провајдери во целиот свет
Makedonija
www.promotel.com.mk Промо - Дистрибутер на телекомуникациска опрема и телефони Makedonija
www.robi.com.mk
МОБИ-РОБИ-ТЕЛЕКАБЕЛ - Радио, Интернет, Телевизија,
Телефонија, hosting I ukomunikacije I kablovska tv

Makedonija
www.telit.com.mk
Телит - VoIP: Телекомуникациски услуги и безжични мрежни
решенија.

Makedonija
www.t-home.mk t-home Makedonija
www.t-mobile.com.mk Т-мобиле - Оператор за мобилна телефонија Makedonija
www.t-zones.com.mk Т-зони - Информации и забава на Т-мобиле Makedonija
www.unifon.com.mk Унифон - VoIP: Интернет телефонија и безжичи решенија Makedonija
www.vipoperator.com.mk Вип - Оператор за мобилна телефонија Makedonija
www.webcalls4you.com
Веб повици за вас - VoIP: Македонска фирма која нуди
разговори од PC на телефон

Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Бела техника, aудио, видео, фото и фискална опрема, клими, останато
www.fonko.com.mk Фонко - Климатизери Makedonijawww.galeb.com


Galeb Group - Fiskalni uređaji, POS sistemi, aparati za
zavarivanje, metalna ambalaža; Fiskalni program, Metalna i
plastična ambalaža, Alati i oprema...
Podgorica
Sarajevo
Šabac
u još gradova
Crna Gora
Bosna i Hercegovina
Srbija
www.gorenje.com.mk Горење - Производи и услуги на Горење / Gorenje Portal Makedonija
www.infinite.com.mk

Infinite Solutions Ltd. established in 1995 (initially as ICL and later
on as Fujitsu Services) is a company that focuses on information
system design...
Makedonija

  www.linksolutions.com.mk Link Solutions / Линк Солутионс ДООЕЛе компанија која работи
на полето на компјутерските мрежи, мониторинг и системите за
безбедност. Целта на компанијата е да им обезбеди целосна ИТ
подршка на компаниите во насока на намалување на трошоците;
Останати дејности на компанијата се Продажба и изнајмување
на Светлосни Рекламни Проектори за големи формати (30*30
метри) и Одржување и монтажа на системи за климатизација
Скопје Makedonija
www.makpetrol.com.mk Makpetrol - representative for Pioneer for Macedonia Makedonija
www.mediaelectronics.com.mk


Media Electronics - генерален застапник на производите на
Samsung во Македонија *** Media Electronics - exclusive
representative of Samsung products for Macedonia / Media
Electronics - trade with electronic equipment
Makedonija


www.metaldetector.com.mk

Metal Detector - Macedonia No.1 Distributor - Metal Detectors
Long Range Scanners Magnetometers Under water Optic GPS
Industrial Water detectors Accessories Security...
Makedonija

www.point.com.mk
Point Plus - provider of digital video and audio, multimedia and
computers
Skopje
Makedonija
www.sony.com.mk Sony Makedonija
www.tehnoskop.com.mk Tehnoskop Скопје


Посетете ги и следните подкатегории и категории сродни на оваа:
Eлектро индустрија
Обезбедување, аларми

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Обезбедување, аларми и алармни системи, заштитни и автоматски врати
  www.avespa.rs Kompanija AVE s.p.a. iz Italije danas je vodeća svetska kompanija u
proizvodnji elektro-materijala i elektro-instalacione opreme; Panik
svetiljke, razvodne table, Ave Touch, kućna automatika (pametna
kuća), hotelski menadžment, sigurnosni sistemi, instalacione kutije,
nadgradne kutije i kućišta-OG program, modularni program
Skoplje
Rezzato
u još gradova
i država
Makedonija
Italija
www.bcs.com.mk
BCS d.o.o. providing service and implementation of Information
Systems, Secure ID and Card personalization solutions...
Skopje
Makedonija
www.bezbednonainternet.org.mk CRISP children's rights on the internet - safe and protected Skopje Makedonija
www.cad.com.mk CAD - sale, installation and service of audio and security systems Skopje Makedonija
www.galeb.comGaleb Group - GPS - Globalno, pozicioniranje. Sistemi tehničke
zaštite


Podgorica
Šabac
Beograd
u još gradova
i država
Crna Gora
Srbija
  www.linksolutions.com.mk Link Solutions Скопје Makedonija
www.megasafe.com.mk Al-Sto Security - high security safes, doors, and vaults Ohrid Makedonija
www.metaldetector.com.mk

Metal Detector - Macedonia No.1 Distributor - Metal Detectors
Long Range Scanners Magnetometers Under water Optic GPS
Industrial Water detectors Accessories Security...
Skopje Makedonija

www.nikob.com.mk Nikob Security - security and bodyguard services Makedonija
www.sef.com.mk Sef - security and monitoring systems engeneering and installing Skopje Makedonija
www.spica.com.mk Spica Skopje Makedonija


Посетете ги и следните подкатегории и категории сродни на оваа:
Останати технички уреди
Eлектро индустрија

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora

Следна страна >>> 03
-Izrada sajtova, web dizajn