Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиРадио, ТВ, медии
-

(внесете на латиница)

-


01 <<< Претходна страна

 

ТВ станица, РТВ, видео

www.a1.com.mk А1 Телевизија. Вести, спорт, емисии, тв програма и телетекст ;
A1 Televizija / A1 Television - general info on shows, and daily
news
Skopje Makedonija
www.fashion-article.com Fashion Article - show about fashion and style Makedonija
www.kanal5.com.mk
ТВ Канал 5 телевизија; Вести, емисии, време, курсна листа... ;
Kanal 5 - general info
Makedonija
www.kanal77.com.mk KANAL 77 Makedonija
www.maccinema.com Македонски информациски филмски центар - Се што сакате да
знаете за македонската кинематографија на едно место:
филмови, автори и соработници, продукција, дистрибуција,
филмски институции... Погледнете ја хронологијата на развојот
на македонската кинематографија
Makedonija
www.manaki.com.mk
"Браќа Манаки" - Битола - Интернационален фестивал на
филмска камера
Битола
Makedonija
www.robi.com.mk Robi Cable TV - cable television provider Makedonija
www.telekabel.com.mk

Моби-Роби-Телекабел - Кабелски телевизии / Kabelska televizija
ROBI / Telekabel Cable TV - cable television provider
Штип
Битола
Скопје
Makedonija

www.telekabel.net.mk Makedonija
www.telma.com.mk
Телма телевизија, 43 канал / Telma Television - general info on
shows, and daily news
Скопје
Makedonija
www.tvm.com.mk tvm Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Новински агенции, медии, разно
www.komspi.mk Комисија за заштита на правото за слободен пристап до
информациите од јавен карактер / Комисијата се грижи за
спроведување на одредбите од Законот за слободен пристап до
информациите од јавен карактер
Скопје Makedonija
www.makedonija.com Makedonija.com - daily news and press reviews Makedonija
www.makfax.com.mk MakFax - daily news and press reviews Makedonija
www.mediacenter.org.mk Центар за развој на медиуми Makedonija
www.micnews.com.mk MIC - Macedonian Information Centre Makedonija
www.netpress.com.mk Net Press Makedonija
www.sarplanina.com Sar Planina - information services Makedonija
http://vesti.mt.net.mk
Macedonian Telecom Daily News Service - daily news from
Macedonia, the Balkans, Europe, and the World
Makedonija
www.makedonija.com/mic Macedonian Information Center - information services Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

Srbija

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora