Hrvatska albanija.jpg Nemačka Rusija Slovenija Bugarska madjarska.jpg Italija Francuska Rumunija Češka turska.jpg Holandija Švedka Danska finland.jpg Norveska estonija.jpg galicija.jpg malta.jpg tajland.jpg

home   |   контакт   |   пријава на список на линковиЗдравје, медицина
-

(внесете на латиница)

-
Здравствени организации и здруженија
www.basrh.org Бугарска асоцијација за стерилност и репродукциско здравје -
Конгреси на бугарската асоцијација за стерилност и
репродукциско здравје
www.hera.org.mk
Х.Е.Р.А. - Асоцијација за здравствена едукација и
истражување

Makedonija
www.lkm.org.mk
Dobrodojdovte na WEB stranicata na Lekarska Komora na
Makedonija
Makedonija
www.maza.org.mk Macedonian Association of Young Dentists - official site Makedonija
www.miaaids.org.mk Македонска интеретничка организација - Невладина
организација со мисија за здравствено просветување и
унапредување на здравјето
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Oрдинации, лекари, институти, болници, бањи
www.bdcapa.com Дебарски Бањи Цапа - Веб сајт на познатите Дебарски Бањи
Цапа и нивните прекрасни хотели Баниште и Косоврасти
(термал). Овој бањски комплекс користи термо-минерална вода
за хидротерапија, а воедно се нуди фанготерапија, електро
терапија, масажи, кинези терапија, фитнес и др.
  Makedonija
www.boramedical.com Бора - In Vitro клиника Makedonija
www.cardiosurgery.com.mk Кардиохирургија - Официјални страници на одделот за
Кардиохирургија при Воената болница во Скопје
/ Clinic of Cardiosurgery
Скопје Makedonija


www.drvais.rs Estetik centar Aleksandra Dr Vais - beauty centar, body
centar, pododlogija, make-up, kapilarni centar
Niš
Beograd
Skoplje


Makedonija
www.fvm.ukim.edu.mk
Факултет за ветеринарна медицина / Faculty of Veterinary
Medicine

Makedonija
www.neuromedica.com.mk Neuromedica - private health organization Makedonija
www.stomatolog.com.mk Д-р Нечаковски - Стоматолошка ординација Д-р Нечаковски
Вашиот стоматолог на Интернет : архива на совети и
информации од стоматологијата со цел за поттикнување на
здрави навики и подобрување на здравјето на забите - Од
Стоматолошката Ординација „Д-р Кирил Нечаковски“
Makedonija
www.stomfak.ukim.edu.mk Faculty of Dentistry Makedonija
www.traortoh.com.mk
Св. Еразмо - Специјална болница за ортопедија и
трауматологија во Охрид
Охрид
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Здрава храна, лековити билки, лекови, препарати
www.alkaloid.com.mk Alkaloid a.d. - pharmaceuticals and chemicals Makedonija
  www.aquasource.net AquaSource - health food product Makedonija
www.elbijor.com.mk
ELBIJOR - elbijor, veledrogerija, Makedonija, pharmaceutical
wholesale trade, pharmaceutical company, pharmacy
Makedonija
www.koro.com.mk Koro - production of tea, herbs, vingear and food aditives Makedonija
www.replek.com.mk Replek - distribution and production of drugs Makedonija
www.varumin.com.mk Варумин е анти канцер продукт; Помага при лечењето на
тумори. Исто така се препорачува при висок притисок,
мултиплекс склероза, кај лица со намалена имуност на
организмот...
Makedonija
www.wellnessmk.com Wellness - Здрав начин на живеење - Сопствен бизнис -
Искористете ја одличната можност преку вашата исхрана
одлично да заработите. Можност за постојана едукација преку
семинари и интернет
Makedonija


Посетете ги и следните подкатегории и категории сродни на оваа:
Земјоделство, храна...

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Meдицински апарати, мед.техника и уреди, помагала...
www.netmh.com.mk Net Electronics - production of medical electronic equipment Makedonija
www.promedika.com.mk ПроМедика Makedonija
www.vinora.com.mk Винора - Ексклузивно ги застапува реномираните фирми на
Дрегер и Атмос од Германија, а е застапник и на фирмите
Leisegang Германија (Колпоскопија), KSG Германијa
(Стерилизатори), NOPA и Eksplorent Германија (хируршки
инструменти)
Makedonija

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora
Останато
www.cmb.edu.mk
Централна медицинска библиотека - Пребарување стручна
(медицинска) литература, медицински списанија...
Makedonija
www.farmahem.com.mk Фармахем - za podobro zdravje, za podobra životna sredina, za
podobar kvalitet, za podobro zdravje; Pharmachem - for better
quality, for better health...
Makedonija
www.zegin.de Zegin Pharmaceuticals

Посетете и поширок список на линкови на овие (под)категории кои се однесуваат на следните држави:

СРБИЈА

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА (Република Српска и Федерација БиХ)

Bosna i Hercegovina

ЦРНА ГОРА

Crna Gora


CBD ulje, CBD vaping za cigarete, CBD cvetovi, Beograd, www.cannamama.rs